HVORDAN FOREGÅR EN
POLTERABEND?

Vi starter med en kort introduktion, hvorefter vi går i gang med at indspille sangen. Når vi er tilfredse med resultatet, så er vi færdige, og I kan køre videre, i alt ca 45-60 min.

- Når vi hos Music4you.dk, senere på dagen er færdig med at redigere osv., så mailer vi en Mp3 fil til jeres kontakt-person med sangen, så I har mulighed for at høre den om aftenen. (på café, eller hvor I befinder jer) :-)

- I har også mulighed for at få tilsendt to cd'er med posten den efterfølgende uge, hvis I ønsker det, mod et tillæg til prisen.

- Venner og veninder, er selvfølgelig meget velkomne til at synge med på kor!, - og uanset om man synger som en stjerne, eller lyder som et æsel, så er det selvfølgeligt helt ok..;o)

HVOR
Indspilningen foregår hos Music4you.dk
Sebbesandevej 5
7400 Herning

UDVALG AF SANGE
Som du kan se på sanglisten, er kristne sange og salmer vores speciale, men vi har også almindelige sange i massevis!! :-)

AFREGNING
Der afregnes via Mobilepay lige efter arrangementets afholdelse.

--

HVAD ER EN POLTERABEND?
- Ordet polterabend er sammensat af de to tyske ord, poltern og abend. Poltern betyder: "Larme", og abend betyder "aften". 
- En polterabend er således en fest dag, som traditionelt set varer fra tidlig morgen til sen aften, og som familie, venner og bekendte arrangerer, for at markere de forlovedes overgang fra at være singler, til at være ægtepar.
- Det er en stor dag for mange, og dagen er traditionel, og nærmest obligatorisk før et forestående bryllup.
- Typisk afholdes polterabend indenfor en måneds tid inden selve brylluppet finder sted.

HVORNÅR STARTER EN POLTERABEND?
- Typisk så starter dagen med et morgenmads-surprise i hjemmet, også for at sikre, at bruden/gommen ikke allerede er ude af døren til andre ting.

HVORDAN FORLØBER EN TYPISK POLTERABEND?
- Lige efter morgenmaden, så går turen straks til den første aktivitet, og sådan forløber dagen typisk frem til sidst på eftermiddagen, hvor mange så typisk mødes og spiser og hygger sig med det andet hold.

- Herefter forløber aftenen typisk med hygge, samt evt
café besøg (hvor nogen, til brudens/gommens store overraskelse, vælger at få afspillet den tidligere på dagen indspillede sang...)  :-)

- At stå for at arrangere en polterabend, indebærer indimellem også, at polterabend arrangørerne, uden bruden/gommens viden, ændrer eller aflyser deres aftaler for dagen, selvfølgelig kun i et omfang der er muligt indenfor rimelighedens grænser) .. :-)

-  Er nogen blandt deltagerne gravide, nybagt mor
eller far, er dette ikke en hindring for at deltage. Sædvanligvis udviser de andre deltagere hjælpsomhed
og stor forståelse.

HVEM BETALER FOR EN POLTERABEND?
Det er stort set altid deltagerne, altså veninder, venner, og familie der betaler for udgifterne til de forskellige polterabend aktiviteter.

Ofte udpeger man en af deltagerne til at stå for at afregne med de forskellige aktiviteter.  Vedkommende kan enten lægge ud, eller de andre deltagere kan indbetale til en fælles pulje, så den økonomisk ansvarlige ikke behøver at lægge pengene ud.

ALKOHOL:
- Selvom det hører til sjældenhederne, så forbeholder vi os ret til at afvise folk der er for berusede til at kunne kommunikere fornuftigt, og stå uden at være lige ved at falde!! Overvej derfor et tidligt tidspunkt på dagen, hvis I mener det kunne blive aktuelt! :-)